Verbinding

Dit voorjaar houden we ook 5 verbindingsdagen. Een bijzondere dag, moment of een workshop waar je meer naar binnen kan treden en jezelf beter kan leren kennen, of delen van jezelf kunt helen. 'Bloemen helen je ziel' en onze 'Wonderlijke wandeling' keren terug en we voegen er graag nog 3 nieuwe koestermomenten aan toe.

Alle verbindingsmomenten zijn intussen al gehouden behalve 'Een sterretje voor jou'. En we zijn overweldigd door de reacties. Al deze momenten gaan we in het najaar zeker opnieuw creëren. We communiceren dit tijdig. Indien je jezelf wil opgeven om op de wachtlijst te staan mag je ons altijd contacteren.

Een bloemetje voor jou | In deze workshop gaan we jouw dierbare her-denken. We gaan voor hem of haar een bloemetje maken en we proberen jou een moment van ver-binding te brengen. Even berusten, wat klanken, een moment voor rouw en troost. Je gaat met een warm gevoel en een bloemstuk, waardig aan je geliefde, naar huis.

Bloemen helen je ziel | Een verstillende avond met een meditatie, intuitief bloemschikken en een analyse. Leer jezelf beter kennen aan de hand van de bloemen. Breng een zevental bloemen en een zevental verschillende takken groen mee die je aanspreken.

Mama, je blijft bijzonder | We creëren een speciaal moment voor diegenen die hun mama verloren zijn. We gaan de mama's eren, her-denken en ze nog eens in de bloemetjes zetten. In deze workshop is het de bedoeling om de enorme moederliefde te voelen en er uit dankbaarheid contact mee te maken. Vanuit dit warme gevoel gaan we creëren. De warmte zal, als we klaar zijn, voelbaar zijn in het bloemstuk dat je mee naar huis neemt. We hopen dat de troost, de klanken en de warmte van deze avond het gemis een beetje dragelijker kan maken.

Wonderlijke wandeling inclusief workshop | Trek je laarzen aan en we trekken samen het bos in. Wil je eens ervaren en beleven wat Wout ervaart in een wonderlijk bos, niet zo ver van bij ons vandaan? Wil je zien wat hij ziet, puur en vol verwondering? Wil je verstilt worden door de schoonheid van de natuur en hierdoor even alles vergeten? Schrijf je dan in voor onze wonderlijke wandeling. Na de wandeling lunchen we samen en nadien verwerken we de impressies en ideeën in een natuurlijke workshop.

Een sterretje voor jou zal doorgaan op zondag 18 juni. We willen tijdens dit herdenkingsmoment troost bieden voor de familie en vrienden van sterrekindjes. We gaan vanuit liefde en warmte voor dit jonge zieltje een aandenken maken. Met klanken gaan we even een stil moment voelbaar maken. Het aandenken zal een kandelaar worden, aangekleed met bloemen. Elke keer het lichtje zal branden dan is dat voelbaar in jullie harten.

Deze workshops met verbinding alsook de aanvansuren en prijzen hiervan kan je terugvinden onder het tabblad workshops. Indien je meer info hierover wenst mag je ons altijd contacteren.