Seizoen 2024-2025

PLACE TO BE

Vanaf het seizoen 2024-2025 zullen alle bloemschikworkshops doorgaan op een andere locatie. De Ploeg in Diepenbeek zal vanaf september 2024 onze nieuwe uitvalsbasis worden. Meer ruimte, nog meer ontspanning en meer mogelijkheden. De workshops zullen starten om 19h30. Het adres is Steenweg 184, 3590 Diepenbeek.

BOEKETPRET

Wil jij ook eens van vele verschillende technieken proeven om zo zelf een boeket te leren maken? Ben je gek van wildbloemen en maken deze je ook helemaal wild? Voel je de behoefte om met je handen bezig te zijn? Wil je nog bepaalde inzichten verwerven over snijbloemen, binden en het zo lang mogelijk kunnen genieten van je bloemen?

In een vijfdelige reeks (per les volgen is ook mogelijk) gaan we jou laten kennismaken in de wereld van deze vakman. De jarenlange ervaring in de verschillende onderdelen van de bloemenindustrie maken van hem de (bijna :)) perfecte leraar om jou de knepen van het vak te leren. Zoals steeds is alles inbegrepen in de prijs, inclusief het goede humeur van de chef.

VOORDEEL? ALTIJD LEUK!

Wanneer je de hele reeks komt volgen, en alles in 1x overmaakt voor 01.08 ontvang je 75,- korting.

Indien je de hele reeks wil volgen en wenst te betalen in drie keer (betalingen te voldoen voor 01.08.24, 01.12.24 en 01.03.25) ontvang je 50,- korting.

Bij deelname aan minstens 5 workshops en bij ontvangst van je volledige betaling voor 01.08 krijg je 25,- korting.

NOTA

Indien alle plaatsen voor een bepaalde workshop reeds ingenomen zijn kan je jezelf laten plaatsen op een reservelijst om nadien een eventueel vrijgekomen plekje in te nemen. Of om op de hoogte gehouden te worden bij het inplannen van een extra workshop.

VRAGEN

Bij vragen kan je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Zie hiervoor op het tabblad contact en info